Efterår/vinter 2016
– Bliv godt og præsentabelt klædt på i alle sammenhænge i vinterhalvåret 2016.

Trans-seasonal Trends 2016
Velklædt betyder, at du er klædt efter vejret. Når overgangsperioderne mellem sommer og vinter bliver længere og længere, som det aktuelt er tilfældet, er man oftere nødt til at helgardere. Det stiller store krav til dit overtøj, der på en gang skal være let, luftigt og samtidig kunne lune på de kolde dage. Topaktuel trans-seasonal-mode er den populære letdun-jakke i et væld af variationer.

Nyt er den dybe, mørke ’two tone’-farve i et elegant mix af sort og blå, som tilfører jakken en flot visuel effekt og et eksklusivt look. Skønne flerfarvede blomsterdessiner lyser op i den mørke årstid. Sæsonens farver understøttes af feminine, figursyede snit, quilts og detaljer, der samlet giver et friskt nyt pust i garderoben. Jakken i letdun spår vi til årets musthave. Den får dig til at føle dig moderigtig og veltilpas i enhver situation og er for mange blevet en klar favorit, som vi elsker året rundt.

I Junges 2016-kollektion har letdun-jakken en fremtrædende rolle i spændende metervarer og flotte nye farver.

Udvælg din egen favorit i 2016-kollektionen
Ønsker du fx at være city chic, er den klassiske uldfrakke i udsøgt metervare fra Italien et fantastisk bud. Den er lækker cashmere-blød og med et cool look, der giver kant og et personligt udtryk.

Frakker og jakker til modebevidste kvinder, der vil have kvalitet og komfort til alle lejligheder.

Share This

Del denne side

Du kender garanteret en Diva :)